Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

خوانساری،مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان در گفت و گو باخبرگزاری دانشجو گفت: دانشگاه اسیر جو مردهای است که هیچ شباهتی به فضای انتخابات ندارد و فعالیت دانشجویی در آن دیده نمیشود و اغلب برنامههایی که نیاز و مطالبه دانشجو و فضای حقیقی دانشگاه است،با لغو و یا امتناع از صدور مجوز از مسئولان دانشگاه مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برخی از این مخالفت ها در تضاد با خواستههای رهبر انقلاب است، جلوگیری از برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی یک نمونه از این مخالفت هاست؛ درحالی که همه مسئولان دانشگاه از دستور مؤکد رهبر انقلاب بر برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی اطلاع دارند؛ اما مانع برگزاری آن میشوند، ماهیت کرسیهای آزاد اندیشی تعقل و پرداختن به مسائل به صورت مستدل و مستند و نیاز مبرم دانشجویان است، سئوال این است چه کسانی از این ماهیت هراسانند؟ برخی از مسئولان دانشگاه مدام اعتبار سخن خود را از سخنان رهبری جستجو میکنند که گاهی هم آدرس غلط میدهند و از سوی دیگر مقابل مطالبه مداوم و مکرر رهبر انقلاب از دانشجو و دانشگاه می ایستند، قطعا به چنین دانشگاهی نباید نگاه انسان ساز داشته باشیم.

خوانساریلغو سخنرانی افراد انقلابی و خادمان مردم چون حسن عباسی را با تهمت تندرو بودن از دیگر برخوردهای ضربتی مسئولان دانشگاه برشمرد و یاد آور شد: جناب حسن عباسی یک اندیشمند و استراتژیست جهان اسلام است که همواره نقش عمار انقلاب را عهدهدار بوده است و اگر امروز ایران در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد به یاری افراد انقلابی چون عباسی¬ها و تهرانیمقدمهاست.


وی همچنین افزود: طرح دو قطبی کاذب تندرو – میانهرو تنها برای به انفعال کشاندن نیروهای انقلابی و فرار از پاسخگویی است که به فرموده رهبر عزیز انقلاب دو قطبی تندرو- میانهرو معنا ندارد و تنها دو قطبی حقیقی، و قطبی انقلابی – غیر انقلابی است.

مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان ادامه داد:بر این اساس آیا فردی چون حسن عباسی که در 8 سال جنگ تحمیلی به عنوان نیروی ویژه با دشمن جنگیده و پس از دفاع مقدس نیز با طرح مباحث عمیق اندیشه اسلامی نقش یک مصلح اجتماعی را در برابر حمله دشمن به معرفت داشته، انقلابی نیست؟ و باید با برچسب تندرو بودن از فضای دانشگاهی حذف گردد؟ از این گذشته پس تکلیف آزادی بیان چه میشود؟


مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان در پایان تصریح کرد: دانشجواز موانع مسئولان منفعل نمیشود و تا دستیابی به مطالبات مشروع خود از پای نمینشیند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی
  • راهیابی تیم «وعده صادق» دانشگاه آزاد ممسنی به مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه