Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، دکتر زهره هراتیان نماینده عالی پزشکی فیفا در ایران است و فعالیت های موفقیت آمیز او در عرصه مدیرتی فوتبال و بدمینتون آن هم در عرصه بین المللی یکی از مصادیق بارز توانمندی مدیریتی جامعه بانوان ایران اسلامی در ورزش محسوب می شود.

وی در گفتگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان به ابعاد مختلف دوران مدیرتی خود در عرصه ورزش پاسخ داد که در ادامه می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود شما به عرصه ورزش از کجا شروع شد؟

فعالیت حرفه ای من از دانشگاه شروع شد که در تیم فوتسال دانشگاه بازی می کردم و معمولا قهرمان کشور بودیم. اما از آنجایی که رشته پزشکی شرایطش متفاوت است و در سال های آخر باید کشیک هم داشته باشیم ورزش کردن خیلی سخت بود اما من در آن دوران هم به بازی فوتسال خود بصورت حرفه ای ادامه می دادم. بعد از اتمام دوره پزشک عمومی ادامه دوران حرفه ای فوتسال خود را همراه با تیم راه آهن در لیگ برتر فوتسال کشور سپری کردم. آن زمان خانم مظفر سرمربی بودند. دوران حرفه‌ای فوتسال را بعد از اینکه باید برای طرح به خارج از تهران می رفتم، پایان دادم اما به محض اینکه در دوره تخصصی پذیرفته و قبول شدم دوباره به تیم دانشگاه رفتم و تا همین دو سال پیش که فارغ التحصیل شدم در تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان کاپیتان بازی می کردم البته دیگر بصورت حرفه ای نبود و بیشتر جنبه تفریحی و سلامتی داشت.

زمینه حضور شما در عرصه مدیریت ورزشی چطور فراهم شد؟

بعد از اینکه دوره پزشک عمومی را تمام کردم و همزمان در تیم راه آهن هم در لیگ برتر فوتسال بازی می کردم به پیشنهاد خانم دکتر شجاعی در کنار تیم های ملی فوتبال حضور داشتم و در اولین حضور رسمی در کنگره ریاض عربستان در سال 2011 شرکت کردم .در همان حضور رییس کمیته پزشکی فیفا از من خواست به عنوان نماینده پزشکی فیفا فعالیت کنم که همین مهم نقطه جهش کار بین المللی من شد.

بعد از آن، این همکاری استمرار یافت؟

من هر ساله با فیفا قراردادی را دارم که به عنوان نماینده پزشکی فیفا در جام جهانی فوتبال بانوان 2012 باکو آذربایجان 2014 کاستاریکا، 2015 کانادا در رده سنی بزرگسالان و 2016 هم در اردن حضور داشتم و اکنون نیز به عنوان تنها نماینده زن در مسابقات مقدماتی جام جهانی مردان در دو بازی تایلند –عراق و ایران –چین که در تهران برگزار شد به عنوان نماینده و افسر کنترل دوپینگ حضور داشتم و این برای اولین بار اتفاق افتاد که یک نماینده زن در رقابت های معتبری چون مقدماتی جام جهانی حضور داشته باشد. از سال 2014 هم علاوه بر فیفا عضو کمیته پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا هم شدم . این حکم در سال 2015 دوباره تمدید شد و تا سال 2019 من این عضویت را دارم .

با فدراسیون جهانی بدمینتون چگونه همکاری می کنید؟

از سال 2013 این همکاری آغاز شد که من نماینده فدراسیون جهانی بدمینتون هم هستم و در طی این سال ها در چند تورنمنت مهم در کشورهای مختلف به عنوان نماینده پزشکی آنها حضور داشتم.

علاقه پزشکی در شما بیشتر وجود دارد یا ورزش؟

تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم اما خیلی به هم وابستگی دارند . در انتخاب دوره تخصص بعد از اتمام دوره پزشک عمومی انتخاب اولم رشته پزشکی ورزشی بود. قبلا دوست داشتم جراح شوم اما تجربه من در پزشکی عمومی نشان داد که اگر بر اساس علاقه حرکت کنم قطعا با موفقیت همراه خواهد بود. بنابراین من در رشته تخصصی هم بر اساس علاقه ام و مرتبط انتخاب کردم و اعتقاد دارم با تخصص و علاقه ام توانستم امتیاز های خوبی برای کشورم بگیرم.

سخنرانی شما در اجلاس فیفا همچنان یکی از افتخارات مدیریتی فوتبال ایران است، از آن اجلاس چه نکته ای هنوز در ذهن شما باقی مانده است؟

سخنرانی من در اجلاس فیفا نقطه عطفی بود نه به خاطر موفقیت شخصی بلکه به دلیل اینکه این اتفاق، انگیزه جدیدی در ایران ایجاد کرد. کلیپ و گزارشی را که از ایران تهیه کرده بودم برای آن وقت گذاشتم . با این حال موقع سخنرانی هنوز استرس داشتم چون اصلا هراتیان مطرح نبود آنجا من نماینده ایران بودم. هنوز هم یادم نمی رود که در حاشیه آن اجلاس یک نشستی بود که تمام روسای فدراسیون ها حضور داشتند و یک خانمی که اهل یکی از کشورهای اروپای شرقی بود و دقیقا یادم نیست از کدام کشور، به اتفاق رییس فدراسیون فوتبالشان نزد من آمد و رو به من کرد و به رییس فدراسیونشان گفت: غبطه می خورم که در ایران یک خانم مدیر مرکز پزشکی می‌آید و به راحتی فعالیت می کند و درباره اقدامات و برنامه های آموزشی گزارش ارائه می دهد. راستش برای من جالب بود که خانم هایی از اروپا بیایند و در عرصه بین الملل از درخشش یک بانوی ایرانی تعریف کنند.

دلیل موفقیت شما در حوزه بین الملل و دارا بودن پست های بین المللی را در چه مواردی می دانید؟

در حوزه تخصصی خودم وارد شدم. تسلط به زبان انگلیسی و اعتماد به نفس هم باعث شد که این موفقیت ها نه برای من بلکه برای یک بانوی ایرانی بدست آید. البته نباید از نظر دور داشت که تحصیلات هم موجب اعتماد به نفس می شود.

ورود بانوان در حوزه مدیریت ورزش پررنگ تر از قبل شده اما حضور آنها در پست های بین المللی زیاد پررنگ نیست، توصیه شما حداقل به لحاظ تجربه ای که دارید چیست؟

باید بانوان برای قرار گرفتن در کرسی های بین المللی حمایت شوند و از طرفی مهمترین نکته هم این است که کرسی های بین المللی که بانوان ایران در مجامع بین المللی ورزشی دارند حفظ شوند چرا که هر کرسی با چنگ و دندان بدست آمده است. کرسی فیفا را من خودم توانستم بدست بیاورم اما کرسی کنفدراسیون فوتبال آسیا به دلیل معرفی من از سوی فدراسیون فوتبال ایران است که ممکن است بدلیل سلیقه هر رییسی فرد دیگری را معرفی کند که برای حفظ این کرسی ها می طلبد تلاش و تدبیر خوبی صورت گیرد. در این زمینه حتی وزارت ورزش و جوانان هم می تواند برای فدراسیون ها چهارچوب تعیین کند.

مهمترین اقدامات دوران مدیریتی شما چیست؟

قطعا مهمترین اقدام را می توانم کسب مجوز مرکز پزشکی عالی فیفا برای ایران عنوان کنم که از این بابت واقعا خوشحالم . ایفمارک فرزند اول من است و به آن عشق می ورزم و از همه کسانی که عشق وطن در وجودشان قرار دارد خواهش می کنم این مجوز در ایران حفظ شود. روسیه، چین و عربستان و خیلی کشورها از داشتن مرکز عالی پزشکی فیفا محروم هستند. اقدام دیگری که به عنوان شاخص می توانم نام ببرم کنگره بین المللی فوتبال کلینیک است که 20 تا 24 آبان برگزار می شود و توانستم مجوز آن را برای ایران بگیرم. در این کنگره موضوعات مختلف جامعه شناسی، رسانه و سلامت ارائه و بحث خواهد شد و یک یادگاری خوب است و خیلی دوست دارم دکتر سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان هم در این کنگره حضور داشته باشد و اقدام مهم دیگری که باز برای ایران است پیشنهاد دادم که کنفدراسیون فوتبال آسیا مرکز عالی پزشکی آسیا را ایجاد کند که این پیشنهاد هم به نام ایران مصوب شد.

شما به تازگی مادر شدید، به نظر شما چطور می توان بین زندگی شخصی و فعالیت های اداری، کاری و تخصصی هماهنگی برقرار کرد؟

مادر شدن وظیفه بسیار سنگینی است و یک کار تمام وقت محسوب می شود اما باید با برنامه ریزی مدیریت کرد که هم در کار و هم در زندگی بتوانم من و دیگر بانوان شاغل موفق باشند. از طرفی من همسر بسیار خوبی دارم که او هم در کارش که ورزش است موفق بوده و همیشه انگیزه بیشتری برای فعالیت در من ایجاد کرده است.

در چه زمینه ای دوست دارید باز صحبت کنید؟

قطعا ایفمارک . واقعا در این دو سال خیلی سختی کشیدم این مجوز برای کشور حفظ شود . واقعا برای من ایفمارک اهمیت زیادی دارد چرا که یک امتیاز مثبت برای ایران است و حفظ این مرکز و استمرار آن در ایران آرزوی من است.که خیلی مایلم وزیر ورزش و جوانان که در کلان از مدیریت بانوان در عرصه ورزش حمایت کرده است در این مورد هم اظهار نظر کند و حمایت خوبی از ایفمارک هم داشته باشد. یک جمله حمایتی از وزیر ورزش و جوانان برای ما کافی است و می تواند انگیزه ما را برای کار بیشتر و غلبه بر سختی ها بیشتر کند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۴۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران

در نشست شورای آسیای مرکزی اعضای کمیته‌ها و کمیسیون‌های منظقه آسیای مرکزی معرفی شدند و سهم والیبال ایران از ۱۰ کرسی به ۱۸ کرسی رسید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون والیبال؛ اسامی کاندیدهای ایرانی پیشنهادی برای کسب کرسی‌های بین المللی در منطقه آسیای مرکزی دی‌ماه 1402 از سوی وحید مرادی، سرپرست وقت فدراسیون والیبال به دبیرخانه کاوا ارسال شد.

مارسلو به تیم ملی والیبال ملحق شد

پس از آن سید میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران هفته گذشته در ادامه جلسات بین‌المللی خود، جلسه‌ای آنلاین با محمد لطیف، رئیس منطقه آسیای مرکزی برگزار کرد و در این جلسه طرفین در خصوص افزایش تعاملات بین فدراسیون‌های عضو و همچنین بهره‌برداری بیشتر از دانش و تخصص والیبال ایران در راستای پیشرفت سطح والیبال منطقه آسیای مرکزی به عنوان پرجمعیت‌ترین، بزرگترین و فعال‌ترین منطقه فدراسیون جهانی به بحث و گفت‌وگو پرداختند و تقوی خواستار افزایش سهم کرسی‌های ایران در کمیسیون‌های کاوا و معرفی تعداد بیشتری از افراد برای تصاحب این جایگاه‌ها شد.

بر این اساس نشست شورای آسیای مرکزی با حضور روسای فدراسیون‌های عضو و اعضای هیئت رئیسه از جمله سید میلاد تقوی به عنوان رئیس فدراسیون والیبال ایران و محمدرضا داورزنی نایب رئیس اول منطقه آسیای مرکزی برگزار و اسامی اعضای کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف منطقه آسیای مرکزی اعلام شد و با تصویب تمامی اعضا سهم والیبال ایران از 10 کرسی به 18 کرسی افزایش یافت.

بر این اساس در کمیسیون مسابقات ورزشی مریم حسابی به عنوان رئیس کمیته و مسعود یزدان پناه و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضا انتخاب و معرفی شدند.

فرهاد شاهمیری به عنوان عضو کمیسیون داوری، مهدی اسلامی به عنوان عضو کمیسیون مالی، کتایون عرب‌زاده و محمد دیوسالار به عنوان اعضای اعضای کمیسیون استیناف منطقه آسیای مرکزی معرفی شدند.

همچنین جواد مهرگان، رئیس کمیسیون توسعه و آموزش و علی فتاحی به عنوان یکی از اعضای این کمیسیون و امیرحسین منظمی به عنوان رئیس کمیسیون فنی و مربیان شد و محمود افشاردوست و مصطفی کارخانه به عنوان اعضای این کمیسیون و زهرا نژادعلی، مریم حسابی و مرتضی افجه‌ای به عنوان اعضای کمیسیون بازاریابی و ارتباطات انتخاب و معرفی شدند.

در کمیسیون پزشکی نیز دکتر مهدی ابارشی به عنوان عضو این کمیته انتخاب شد و در کمیسیون والیبال ساحلی، چمن و برف، حسن بازدرهوا و امیرحسین صادقی از اعضای ایرانی انتخاب شده هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| سخنرانی باورنکردنی یک دانشجوی آمریکایی درمورد ایران/ایران مثل رگ‌های بدن در کل دنیا ریشه دوانده
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • دستکش گلر برزیلی نساجی به ارث رسید!
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • با انگیزه‌ترین بازیکن علیه رویاهای تراکتور
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران